Monday, March 19, 2012

Kohupiimakook kaneeliga


Käisin täna isal tööl abis vannituba lõhkumas ning millegipärast tekkis hirmus kohupiimakoogi isu, nagu ma ei oleks seda kaua aega söönud :D. Kokku sai mingi kook ikkagi küpsetatud ning tulemuseks sain mõnusa kaneelimaitselise koogi.


Põhi:
u 250 g Digestive küpsiseid
u 75 g võid

Täidis:
3 muna
200 g kohupiima
1 tl vanillisuhkrut
1 tops 380 g TERE ROSINA KOHUPIIMAKREEMi 5,0%
(rosinaid)
(suhkrut)

Peale:
kaneeli
suhkrut

Purusta küpsised kausid, lisa sulatatud või, mudi näppude vahel ühtalseks ja suru 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja.
Sega omavahel kõik täidise koostisosad. Kui on soovi, lisa täidisele natukene aega vees paisunud rosinaid, ja vajadusel lisa suhkrut. Vala täidis põhjale, riputa peale kaneeli ja suhkrut ning küpseta 185 kraadi juures umbes pool tundi.
Kõige paremini maitseb täielikult jahtununa.

No comments: