Monday, May 24, 2010
Pärmitaignaga seapõseliha-riisipirukad.
Pole ammu blogisse sissekandeid teinud kuna koguaeg on olnud palju tegemist. See, et ma vahepeal postitusi ei teinud, ei tähenda, et ma ei tegelenudgi köögis millegiga. Ikka tegelesin. Näiteks tegin vanavanaema juubeliks meekooki. Üks päev küpsetasin vanilli-naadimuffineid (nende kohta kommentaariks nii palju, et kui ma neid üks hommik enne jalgpallivõistlusi tegin, siis tuli vend kunagi ülesse, võtis pisikese ampsu ja ütles, et mina maltsa küll ei söö :D, aga tegelikult olid need muffinif maitsvad ning mu isalegi meeldisid). Olen teinud kaks plaaditäit rabarberi-biskviitkooki. Sain hakkama ka kohupiima-mustikakoogiga. Kunagi eelmine nädal tegin rabarberi-maasika-halvaa-plaadikooki (ise sokkisin kokku, aga üpris maitsev sai). Kindlasti tegin veel midagi, aga hetkel ei tulegi meelde ;). Nüüd üritan olla aga aktiivsem ja nii ma siis täna tegingi peale kooli pärmitaignaga põseliha-riisipirukaid. Pärmitaigna tegin Salme Masso retsepti järgi ja täidis on omalooming kuigi ma arvan, et nii teevad paljud (suitsetatud seapõseliha, keedetud riis ja munad, praetud sibul, natuke puljongit ja tilli). Täpset retsepti nagu ei olegi :).
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment