Tuesday, March 20, 2012
Hakkliha-banaanikotletid
Ühed mõnusad ja mitte just traditsioonilise koostisega kotletid, milles banaan annab huvitavat magusust ja karri ning must pipar lisavad vürtsi. Eriti hästi tulevad need maitsed esile jahtunud kotlettide puhul ning mulle maitsevadki need rohkem jahtunult koos omaküpsetatud leiva ning võiga.
Retsepti sain Nipiraamatu "Retseptiraamatust".
500 g hakkliha (soovitatavalt segahakkliha)
2 banaani
4 spl riivsaia
2 spl hapukoort
1 muna
1,5 tl soola
1 tl karrit
0,5 tl musta pipart
Peale:
seesamiseemneid
Koori banaanid ja suru kahvliga puruks. Pane hakkliha kaussi ning lisa kõik ülejäänud koostisained. Sega ühtlaseks massiks ja jäta umbes 10 minutiks külmikusse tahenema. Võta supilusikaga kotletitainast ning vormi märgade käte abil kotletid. Puista peale seesamiseemneid.
Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment