Sunday, June 13, 2010
Röstitud päevalilleseemned Demerara suhkruga
Väga mõnus ja minu arust ka natukene tervislik näks, sest päevalilleseemned sisaldavad e-vitamiini ;) ja Demerara suhkur on ka natukene tervislikum suhkur kui valge. Mina ei teinud mingi retsepti järgi ega kindlate kogustega vaid silma järgi.
100 g kooritud päevalilleseemnete kohta tuleks võtta umbes supilusikatäis Demerara suhkrut (võib ka rohkem)
Aja pann kuumaks ja pane sinna Demerara suhkur. Sulata suhkur poolsulanuks ning lisa päevalilleseemned. Sega ning rösti õrnalt (väldi liigset pruunistumist). Võta päevalilleseemned pannilt ning pane taldrikule jahtuma (ettevaatust kohese maitsmisega, sest need on tulikuumad).
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment